19 Haziran 2015 Cuma

Taktım Kanatlarımı...


Deniz Hanım "Uçmanın Ruhu"nu önceki puzzle gibi puzzle halısına sarıp göndermişti. Ben bir an önce açayım derken çok kötü bir açılış yapıp, yapılmış olan çerçeve kısmının büyük kısmını bozmuş oldum. Bozarak açtığım için ne kadarlık kısmının yapılmış olduğunu tam bilemiyorum, Deniz Hanım'a da sormadım.


Parçaları elime aldığımda, yüzümde bir gülümseme renkler arasında kaybolduğumu sandım. Çünkü iddia edebilirim ki bu puzzleda tüm renkler bütün canlılığıyla mevcut. Zaten daha önce de pek çok kez söylemiş olduğum gibi Anatolian, en sevdiğim puzzle markaları arasında başları çekiyor. Parçalar kendi yeri dışında hiçbir yere yerleştirilemiyor, renkler canlı, kartonu kaliteli... Daha ne olsun?

Oğlumun arka fondan "Anne, kadının herhangi bir yerini yaptın mı?" diyen meraklı soruları eşliğinde taktım kanatlarımı uçuyorum renklerin arasında...

2 yorum:

  1. ks'nin aynı kırmızı halısı bende de var
    bitmiş puzzle halıyı sararken çok ugrasıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu puzzle bittikten sonra sararken ben de çok zorlandım, defalarca soldan sağa, sağdan sola sarmaya çalıştım. En sonunda yukarıdan aşağıya doğru sarabildim puzzleı bozmadan. Puzzle'dan mı halıdan mı bilemedim ama ben de sıkıntı çekmiştim açıkçası. Size de sarma yönünü değiştirmenizi tavsiye edebilirim.

      Sil