13 Kasım 2011 Pazar

Puzzle Seçmek-2

Puzzleımızı seçerken tablonun temasını da göz önünde bulundurmamız gerekir. Hatta evimizin genel tarzına uyar mı tablo, bu bile önemlidir.


Diyelim ki mutfağımıza asmak üzere bir puzzle seçip yapmak istiyoruz. Meyvelerin olduğu canlı renkli bir tablo olabilir. Resimdeki 1500 parçalık tablo da mutfağa uygun bir puzzle olabilir aslında. Ben bu çiçekli puzzleı salondaki boş duvarıma göre düşünüp almıştım. Bu içaçıcı tabloya oturduğum yerden dakikalarca bakabilirim çünkü... Sonradan, puzzle bittikten, yapıştırıldıktan ve çerçevelendikten sonra evin giriş kapısının tam karşısına gelecek şekilde koridora asmayı daha uygun bulduk. Şimdi evimize gelen misafirlerimizi bu çiçeklerin eşliğinde, gülen yüzümüzle ve evimize gelenlerin de yüzünü güldürerek  karşılamış oluyoruz.

Puzzleın temasının yanısıra boyutu da, asmayı düşündüğümüz yere uygun olacak mı, onu da bilerek almak daha uygun olur diye düşünüyorum. Puzzleın bitmiş boyutu her zaman puzzle özellikleri arasında yer alır. Dikkate almakta fayda vardır diye düşünüyorum.

4 yorum:

  1. Bayıldım bu puzzlea!... Harika olmuş, ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler... Zorladı biraz çiçekler ama sonuç güzel :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba acaba bu puzzele nereden bulabilirim ismi nedir acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, geç gördüm sorunuzu kusura bakmayın. Castorland Marka, 1500 Parça, adı "Fleurs Sur La Table".

      Sil