27 Kasım 2012 Salı

"Mutluluğun Resmi" Bitti...


Mutluluğun Resmi, başlarda çok keyifli olan, sonlara doğru kolaylaşması gerekirken zorlaşan bir puzzle oldu benim için... Sebebi ise
 sonlara bıraktığım zemin ve duvarın kahverengi kısımlarıydı. Kahverenginin tonları birbirine o kadar yakın olunca zorladı biraz. Normalde herhangi bir puzzleın yarısı tamamlandıktan sonra daha kolay olur diğer yarısını tamamlamak. Ama en nihayetinde 10 günde tamamladığım 2000 parçalık çok keyifli bir puzzledı. Bitirir bitirmez puzzle yapıştırıcısıyla üstünden yapıştırdım, görünümü çok daha hoş oldu. Şimdi ise sahibine gitmek üzere paketlenmeyi bekliyor. 

6 yorum:

  1. gerçekten sabır törpüsü
    bende bağlandım acayip :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem zor, hem vazgeçilmiyor :) siz hangi puzzleları yaptınız, ya da yapıyorsunuz?

      Sil
    2. ilk olarak autumn at the lake 500 lük yaptım... 1 günde bitti ama bende bittim :)

      ikinci olarak kır evi,sung kim (1000 lik) yaptım 3 günde bitti...
      şimdi sipariş verdiğim ve beklediğim puzzle var yapılacak oda inşaAllah :)

      Sil
    3. ooo süpersiniz valla... Gayet de hızlı yapıyorsunuz ayrıca, tebrik ederim. Bu hastalığa siz de tutulmuşsunuz ;)

      Sil
  2. Elinize sağlık çok güzel görünüyor! Puzzle yapıştırma konusunda talihsiz bir ilk deneyim yaşadım ve artık yanlızca arkasından koli bandıyla bantlıyorum. Acaba hangi yapıştırıcıyı kullanıp nasıl uyguluyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler... Yaptıran kişi hediye edeceğini söylemişti, bence çok güzel bir hediye... Çerçevelendikten sonra çok daha güzel görüneceğinden eminim. Puzzleın kutusundan çıkan yapıştırıcıları kullanmıyorum ben, hiç iyi sonuç vermiyor gerçekten. Polisan'ın puzzle fix ürünü var, onunla yapıştırıyorum, ama arkasından da bantlıyorum dediğiniz gibi, özellikle de kargoya vereceksem bantlamadan gitmez. Ama çerçeveletmek için götürürken de daha güvenli olur.

      Sil