21 Şubat 2013 Perşembe

Sienna Flower Market, Educa 3000 Parça


Mücella Hanım, bana e-postayla ulaşıp da 3000 parçalık bir puzzleı olduğunu ve vakit ayırıp tamamlayamadığını söylediğinde çok heyecanlanmıştım. Çünkü bir süredir puzzle yapasım vardı ama düşünüp duruyordum hangi puzzleı yapsam, hangi marka alsam diye... Körün istediği bir göz, Allah verdi iki göz misali; masamı tamamen kaplayan kocaman bir puzzledı Sienna :)
Educa marka puzzleın kenarları tamamlanmış ve halıya sarılı şekilde teslim almıştım. Kendi kendime herhalde 10 günde bitiririm demiştim, fakat hiç de dediğim gibi olmadı. Misafirler, ölümler, cenazeler derken; e tabii bir de puzzleın gerçekten zor bir puzzle olması sebebiyle yarısı kadarlık bir kısmını ancak tamamlayabildim.
Sarı renk ağırlıklı bir tablo ve o kadar rengin içinde sevmediğim tek renktir sarı :) Sarı bana hep hastalık, ölüm, ayrılık gibi şeyleri çağrıştırır. Van Gogh'un tablolarında da genelde sarı renk hakimdir ve hikayesini de bilen bilir...


 




































2 yorum:

  1. ben de sevmem pek sarıyı, tablo da zor , ben de istiyorum bir tabe ddaha ama bakalım ne zaman:)Kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler... zor olmasına rağmen keyif veriyor. zaten yarısını tamamladıktan sonra çok daha kolay gelir, en zoru bile olsa :)

      Sil